Komfortzónán Kívül Könnyedén – online jóga, meditáció

Komfortzónán Kívül Könnyedén – online jóga, meditáció

OTT KEZDŐDIK AZ ÉLETED, AHOL ELHAGYOD A KOMFORTZÓNÁD

Akár kértük, akár nem, az élet most mindannyiunknak megmutatja, mi az, hogy komfortzóna elhagyás, nem mellesleg megkaptuk ezáltal az elkerülhetetlen lelki, szellemi fejlődés lehetőségét is. Tudom, SOK(K)ként ér, amikor nem belső elhatározásból, hanem külső kényszer hatására történik ez.

DE, ha már így alakult, miért kerülnénk el, miért küzdenénk ellene, miért csinálnánk ügyet belőle, amikor figyelemmel, jelenléttel, elfogadással akár együtt is áramolhatunk vele – alázattal, örömmel, szeretetben.
Erre az áramlásra hívlak útitársul az elkövetkezendő időszakban, hétfő esténként – ONLINE! – egy ideig.

Időpont: 2020. március 30. – Május 25.
Hétfőnként, 19:00 órától
Online

Részletek

Ennek az időszaknak a legfontosabb üzenete, hogy bármi is zajlik, tudjunk SZERETETBEN, ÖSSZEKAPCSOLÓDVA maradni.

 

Mi így fogunk tenni, a komfortzóna elhagyást EGYÜTT, SZERETETBEN, KÖNNYEDÉN tapasztaljuk meg, miközben olyan kérdésekre keressük a választ, hogy:

 

– Miért nehéz elhagyni a Komfortzónát?
– Mi a Félelem és mi van azon túl?
– Mi az Elengedés, miért szükségszerű a fejlődéshez?
– Mit jelent a biztonság és mi köze van a Hithez?
– Ki, vagy mi VAGYOK én?
– Honnan származik az erőm? És a kreativitásom?
– Mi a szeretet? Mi az együttérzés?
– Mi vár a Komfortzónán túl?

Technikai tudnivalók

A foglalkozások ingyenesek, ha adományt szeretnél felajánlani a gyakorlásért cserében, akkor azt is lehet – keresem a legjobb helyet, ahova ezt fel tudjuk ajánlani.

 

Előzetes jógatapasztalat nem szükséges, a gyakorlatok bárki számára könnyedén elvégezhetők.

 

Érdeklődésedet, részvételi szándékod kérlek, jelezd email címeddel az info@kundalinijogakucko.hu címen, hogy el tudjam juttatni hozzád az online eléréshez a tudnivalókat. Akkor is jelezz kérlek, ha érdekelnek az órák, de nem vagy benne biztos, hogy részt tudsz venni a megadott időpontban. Terveim szerint ZOOM-on keresztül tudunk majd együtt gyakorolni, a gyakorlás azt követően pedig egy hétig elérhető lesz felvételről is, tehát ha nem tudsz LIVE kapcsolódni, akkor is lesz lehetőséged megtekinteni az órát egy héten keresztül.

Az alábbi linkre kattintva tudtok regisztrálni az eseménysorozatra, majd visszaigazoló emailben megkapjátok a részvételhez szükséges további tudnivalókat. Ha bármi kérdés / fennakadás lenne, kérlek jelezzétek.

FIGYELEM: A regisztrációval tudomásul veszed, hogy a foglalkozásokon saját felelősségre és az egészségi állapotodnak megfelelően veszel részt. Továbbá hozzájárulsz ahhoz, hogy a foglalkozáson kép- és hangfelvétel készül, mely a zoom felhő tárolójában a regisztrált résztvevők által korlátozott ideig hozzáférhető.