NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA

Munkahelyi stressz, kiégési jelek, egészségügyi problémák
az üzleti világban tevékenykedők boldogulását, teljesítményét befolyásoló jelenségek, melyek kezelésére a NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA kínál megoldást.

A NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA foglalkozások rövidek, erőteljesek és egyszerű őket beintegrálni, így nagyszerű lehetőséget biztosítanak az egészség és a munkahelyi morál fejlesztésére, a teljesítmény növelésére mind munkaadói mind munkavállalói oldalon.

Előnyei munkavállalók számára

  • energiaszint növelés
  • stressz, idegeskedés, depresszió csökkentése
  • félelemnélküliség
  • nyitott szívűség
  • önmagad priorizálási képessége

Előnye munkaadók számára

Teljesítménynövelés, fluktuáció és hiányzások csökkenése mellett, lojális, félelelmnélküli, bátor, tudatos munkavállalók, akiknek megvan a képessége, a jelleme és az elkötelezettsége a vállalat missziója mellett és profiton túli hatást tudnak gyakorolni.

A NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA foglalkozások Sat Kirtan Kaur Khalsa által kidolgozott módszert követik. A módszer alkalmazásának feltétele a több hónapos NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA okatói tréning elvégzése.

A módszer alapja Sat Kirtan Kaur Khalsa által megírt Bye Bye Stress című önismereti könyve, mely magyar nyelven is hamarosan elérhető lesz.

A NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA program a könyv struktúráját követő egymásra épülő témablokkokból áll, egy-egy téma több héten át kerül feldolgozásra.

Nyitott NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA órák

Jelenleg a Sat Nam Jóga Központban (1123 Budapest, Alkotás utca 13, IV. emelet, 3. ajtó 51-es csengő) szerdánként, reggel 7:00 órai kezdéssel érhetők el. Jelentkezés: info@satnamjoga.hu vagy a 06-20/8286399 számon.

Céges kihelyezett és egyéni NINEMINMAX® BUSINESS JÓGA foglalkozások

Kérje egyedi ajánlatát az info@kundalinijogakucko.hu címen vagy a 06-20/8286399 számon.